June 15, 2024

Turda Arena s-a transformat în perioada 31 mai – 2 iunie 2024 într-un loc al bucuriei și al experiențelor de neuitat. FamTAstic Family Festival a reunit oameni de toate vârstele, oferindu-le momente de neprețuit, zâmbete și amintiri frumoase.

FamTAstic Land a fost locul unde copiii și adulții au explorat activități variate și interesante, de la ateliere creative, concerte live, demonstrații sportive la expoziții de tehnică militară, locuri de joacă şi explorat şi multe alte activităţi atractive.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și au contribuit la succesul acestui eveniment: „Nova Power, Compania de Apă Arieș, Salina Turda, Optimedia, MEB Electric, Aqua Serv, M. Install Dan Dan Tur, Crama la Salina, Sarerom, Edotec Romania, Macromex, Nello Construct, Zeolites Group, Moldovan Carmangerie, HTI International Romania și DDD Insecto. Sprijinul vostru a fost esențial în crearea unei atmosfere magice.

Vă mulțumim pentru participare și implicare! Împreună, am construit amintiri de neuitat și am demonstrat că spiritul comunității și al familiei este mai puternic ca niciodată”, a transmis Primăria Turda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *