June 15, 2024

Conducerea Teatrului Național „Lucian Blaga“ Cluj-Napoca a reacționat la afirmațiile făcute de Emanuiel Petran cu privire la situația sa în această instituție, precizând „nu a existat niciodată și nu există nici cea mai mică intenție de a-l disponibiliza pe domnul Emanuiel Petran”.

„Nu a existat niciodată și nu există nici cea mai mică intenție de a-l disponibiliza pe domnul Emanuiel Petran. Acest lucru i-a fost adus la cunoștință și verbal, față în față, și în scris. Domnul Petran face parte din echipa artistică și este salariat cu contract pe durată nedeterminată. În urma mai multor adrese pe care le-a trimis conducerii, i s-a reiterat că nimeni nu dorește ca el să părăsescă trupa. Dimpotrivă. A fost distribuit în două spectacole mari, anul trecut, dar s-a retras singur din ambele distribuții.

În ultimul an, domnul Emanuel Petran a făcut o serie de sesizări și adrese către Conducerea Teatrului Național, solicitând numeroase documente. Acestea i-au fost puse la dispoziție, iar altele, care necesită multă muncă din partea colectivului, urmează să îi fie puse la dispoziție. Cert este că ușa conducerii a fost și este mereu deschisă pentru toți colegii din Teatrul Național”, a precizat conducerea  Teatrului Național „Lucian Blaga“ Cluj-Napoca.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *