June 15, 2024

La sfârșitul săptămânii trecute, sportivii de la cercul de Karate a Palatului Copiilor din Cluj au susținut o demonstrație de zile mari, la Casa de Cultură a Studenților. A fost un eveniment de excepție, plin de pasiune și de curaj, la care și-au dat concursul 20 de sportivi, aflați sub îndrumarea instructorului Alin Mărginean.

”Demonstratia a fost, înainte de toate, despre valorile pe care ne dorim să le transmitem în cadrul cercului de karate, despre ceea ce înseamna acest sport dincolo de antrenamente și competiții, despre baza morala pe care o clădim împreună, sportivi și antrenori deopotrivă.

Sinceritatea, onoarea, respectul, perseverența și empatia sunt doar câteva dintre ele. Ne dorim ca ele să fie trăite și transmise între generații, de la mic la mare.

Din punct de vedere tehnic, demonstrația noastră a constat în kihon, kata cu bunkai, kumite, a reunit mai multe centuri împreună, iar pregătirea ei a implicat multă muncă și creativitate!”, a declarat, pentru ziarul Făclia, Alin Mărginean, coordonatorul acestui eveniment.

Până în prezent, cercul de karate al Palatului Copiilor din Cluj a participat la 3 cursuri, 4 cantonamente, 2 stagii de pregătire, o activitate comună părinți+sportivi, odemonstrație și 4 concursuri, unde sportivii clujeni au câștigat nu mai puțin de 207 medalii!

La jumătatea acestei luni, cercul de karate al Palatului Copiilor urmează să organizeze o Cupă Amicală la Cluj, apoi la finalul lunii sportivii se vor pregăti într-o tabără la munte, la Băișoara.

Galerie foto: Palatul Copiilor Cluj

<
>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *