May 21, 2024

O elevă de la Liceul de Arte din Cluj-Napoca s-a ales cu mai multe traumatisme după ce căzut de la etajul 1 al unităţii de învăţământ. Incidentul a avut loc luni după amiază iar la fața locului au ajuns echipaje ale Ambulanța și SMURD. De asemenea, IPJ a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Adolescenta a fost găsită conştientă, cooperantă, însă prezenta multiple traumatisme. Victima a fost transportată de urgenţă la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă, au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere care, cel mai probabil, a căzut de la înălțime în cadrul unei unități de învățământ situată pe strada Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca.
Echipajele operative au găsit tânăra în stare de conștiență, era cooperantă, și prezenta multiple traumatisme. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență, ulterior fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Tânăra are 17 ani, este elevă în clasa a X-a și ar fi căzut de la etajul 1 al clădirii, de pe un pervaz al sălii de clasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *