June 24, 2024

Sâmbătă, 10 februarie 2024, începând cu ora 18.00 la Sala sporturilor ”Horia Demian” din municipiul Cluj-Napoca, va avea loc meciul de baschet masculin între echipele Universitatea B.T. Cluj și C.S.U. Sibiu, din Liga Națională de Baschet Masculin, iar de la ora 21.15, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj-Napoca, va avea loc partida de fotbal dintre echipele F.C. CFR 1907 Cluj și F.C. Rapid București, din cadrul Superligii 2023-2024, informează Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

Accesul în arenele sportive se realizează începând cu ora 16.00 pentru meciul de baschet, respectiv 19.15 pentru partida de fotbal, sens în care Gruparea de Jandarmi Mobilă recomandă suporterilor să-și ia măsuri pentru a ajunge din timp la porțile de acces, având în vedere restricțiile de circulație provizorii impuse în zonă și posibilitatea producerii unor aglomerări de persoane.

Sâmbătă, 10 februarie 2024, în intervalul orar 19:00 – 24:00, se pot aplica restricții de circulație (cu excepția mijloacelor de transport în comun), în zona stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj – Napoca, pe următoarele străzi: strada Romulus Vuia de la intersecția „ 7 străzi” până la intersecția cu str. Buhuși; strada Gruia de la intersecția „ 7 străzi” până la intersecția cu strada 11 Octombrie și strada 11 Octombrie.

sursă foto: pagina de socializare stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *