June 20, 2024

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, la Bistriţa, că fiecare filială a partidului va fi liberă să stabilească cu cine va forma majorităţi în consiliile locale după alegerile din 9 iunie.

„Partidul Naţional Liberal, şi înainte de alegeri, şi acum, şi după, a lăsat libertatea fiecărei filiale să îşi aleagă formaţiunea politică cu care va face majoritatea în consiliul local. Apreciez că este absolut normal şi real ca cei care ştiu cel mai bine ce se întâmplă în fiecare filială, fără să decidem de la centru – nu poţi să iei o măsură otova şi să fie o formulă care poate să dea şi rezultate. Nu, fiecare preşedinte de filială, cu echipa de conducere a filialei, stabilesc cu cine vor face majorităţi”, a spus Ciucă.

Liderul liberal a adăugat că îşi doreşte o campanie electorală bazată pe proiecte şi pe argumente, pentru a „nu polariza şi mai mult oamenii”.

„Am susţinut şi voi susţine în continuare, indiferent de ce se întâmplă, nevoia de a avea o campanie civilizată, să avem o competiţie pe proiecte, să avem o competiţie pe argumente, pe obiective, să nu îndârjim şi mai mult şi să polarizăm oamenii, care aşteaptă de la noi seriozitate, responsabilitate, ci, din contră, este datoria noastră, indiferent de funcţie, indiferent de partid politic, să venim cu echilibru, cu unitate. În condiţiile actuale, România, cetăţenii României trebuie să fie solidari, empatici, uniţi. Prin unitate putem să facem orice. Nu există nu se poate. Avem nevoie de stabilitate, echilibru şi voinţă de a face. Se pot face lucruri şi s-a demonstrat”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *