June 15, 2024

Un eveniment special dedicat muzicii tradiționale românești va fi organizat, miercuri, 5 iunie, începând cu ora 18 în Parcul Obelisc Mihai.

Spectacolul este o ocazie perfectă de a redescoperi rădăcinile folclorului românesc într-un cadru natural deosebit.

Momentul artistic va fi susținut de ansamblul de muzică tradițională românească ICOANE al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, sub conducerea domnului Prof. Univ. Dr. Ioan Bocșa. Ansamblul va fi acompaniat de Trio transilvan, o formulă instrumentală tradițională formată din ceteră, contră sau braci și gordună, alături de maestrul violonist, Ovidiu Barteș, lect. univ. dr. în cadrul Academiei.

Pentru persoanele care doresc să participe la acest eveniment, punem la dispoziție două autobuze TUP, după următorul program: ora 17:20 – plecare autobuz TUP din stația de lângă Biserica Ortodoxă “Învierea Domnului” (Micro III); ora 19:30 – întoarcerea de la Parcul Obelisc Mihai Viteazu pe același traseu.

Parcul Obelisc este un spațiu ideal de relaxare și petrecere a timpului liber, așadar vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de o seară plină de muzică și tradiție.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *