June 20, 2024

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut un apel la unitate şi solidaritate la nivel naţional, argumentând că „prin vrajbă nu obţinem nimic” şi, de aceea, abordarea campaniei electorale de către PNL va fi una pozitivă.

„Uitaţi-vă prin ce situaţie trecem, cât este de complexă. Suntem vecinii Republica Moldova. Suntem vecini cu Ucraina şi vedem de ce întâmplă în Ucraina. (…) Vă spun cu toată responsabilitatea că am trecut cu bine prin această perioadă, am reuşit să ne dezvoltăm în această perioadă pentru că PNL şi-a asumat cu orice risc asigurarea echilibrului guvernamental, asigurarea stabilităţii politice. Cred că ceea ce este cel mai important este să transmitem tuturor oamenilor mesajul de unitate. Avem nevoie de unitate şi solidaritate la nivel naţional, nu de vrajbă. Prin vrajbă nu obţinem nimic”, a transmis Nicoale Ciucă.

Preşedintele PNL a adăugat că România are nevoie de echilibru, stabilitate, solidaritate şi unitate.

Nicolae Ciucă a fost prezent, sâmbătă, la Bacău, la lansarea candidaţilor filialei PNL Bacău pentru alegerile locale, el fiind însoţit de lideri naţionali ai formaţiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *