June 25, 2024

O ținută pentru o ocazie specială ar trebui să combine stilul bun, eleganța și confortul. Sezonul nunților începe în mai și durează până toamna, astfel că un astfel de eveniment este destul de des organizat în această perioadă. Dar cum ar trebui să te îmbraci, ce încălțăminte ar trebui să porți și la ce ar trebui să renunți? Consultă sugestiile de pantofi de ocazie pentru el și ea, cu ajutorul cărora te vei încadra perfect în codul vestimentar necesar!

Cum să te îmbraci pentru o ocazie specială ? Reguli de bază

Alegerea stilului potrivit pentru o ocazie specială, precum o nuntă, este cu adevărat importantă. O ținută bine aleasă îți permite să petreci până în zori. De aceea, merită să pregătești styling-ul mult mai devreme, de exemplu cu o săptămână înainte de nuntă. Astfel poți verifica dacă lipsește ceva, dacă perechea de pantaloni eleganți damă sunt comozi și bijuteriile sunt potrivite. Dacă ai sentimente contradictorii cu privire la orice element al ținutei tale, mai ai timp să mergi la magazin sau să plasezi o comandă online.

Merită să îți amintești că uneori mirii specifică codul general de îmbrăcăminte în invitațiile lor, adică regulile privind ținuta. De exemplu, o nuntă poate avea loc în stil boho și atunci cel mai bine este dacă ținuta de nuntă se potrivește cu acest stil. Se mai întâmplă ca nunta să fie foarte fastuoasă, ceea ce înseamnă că trebuie să te îmbraci foarte elegant.

Cum să te îmbraci ca invitat la o nuntă?

Ținuta pe care o vei alege nu trebuie să umbrească mireasa sau mirele. Sub nicio formă nu trebuie să porți o rochie albă. Dacă îți place această culoare, poți alege accesorii albe. Atenție și la negrul în stilul de nuntă, nu este întotdeauna bine primit. Este deosebit de important să alegi pantofi confortabili, care să îți permită să dansezi și să te miști liber. Vara, îți poți permite sandale deschise fără dresuri. Singura excepție este o nuntă elegantă, unde trebuie să îi porți alături de pantofi cu vârful închis.

Indiferent de stilul nunții, este întotdeauna o idee bună să aduci pantofi de schimb. De obicei, după câteva ore, picioarele tale sunt obosite și în loc de tocuri înalte poți purta balerini confortabili sau doar adidași. Când vine vorba de ținute, alege țesături de înaltă calitate precum mătasea, inul și bumbacul. Evită modelele și culorile strălucitoare. Îmbracă-te elegant, dar în același timp asigură-te că stilul ți se potrivește.

Stil elegant pentru femei – recomandări de la stiliști

Moda pentru ocaziile speciale se schimbă în fiecare an, dar există întotdeauna câteva elemente constante. De obicei este mai dificil toamna sau iarna, când ținuta trebuie să fie nu doar elegantă și confortabilă, ci și suficient de călduroasă. Cu toate acestea, marea majoritate a evenimentelor au loc în anotimpurile calde, așa că alegerea unei ținute nu este atât de dificilă.

Ca și sugestii interesante de stil elegant pentru primăvară și vară: o rochie pastelată sau sandale albe și o geantă de mână aurie sau argintie. O rochie nude, ușor strălucitoare poate fi asortată cu pantofi eleganți cu tocuri vișinii. O rochie delicată, aerisită, cu motive florale poate fi purtată alături de sandale și o geantă de umăr.

Cum să te îmbraci pentru o ocazie specială ca și bărbat?

Bărbații abordează de obicei tema evenimentelor speciale într-un mod foarte clasic. Cu toate acestea, există anumite reguli care merită urmate pentru a evita un faux pas la modă. În primul rând renunță la costumul negru, cu excepția cazului în care este un smoking sau un frac, iar petrecerea începe seara și știi că va fi un eveniment foarte elegant și fastuos. Pentru această ocazie specială, trebuie să alegi pantofi bărbați eleganți oxford de bună calitate.

Totuși, dacă petrecerea are loc după-amiaza și este ceva mai casual, cea mai bună variantă va fi să porți un costum bleumarin, gri sau bej. Pantofii derby în culori maro vor completa perfect acest stil. Poți opta și pentru un set ceva mai puțin formal cu pantaloni ușori, eleganți și o cămașă. În loc de alb, alege nuanțe albastre sau pastelate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *