July 23, 2024

Procurorii Direc┼úiei de Investigare a Infrac┼úiunilor de Criminalitate Organizat─â ┼či Terorism (DIICOT) ÔÇô Serviciul Teritorial Cluj au re┼úinut miercuri un b─ârbat recidivist pentru trafic de droguri de mare risc ┼či efectuarea de opera┼úiuni cu produse ┼čtiind c─â acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

ÔÇ×La data de 12.06.2024, procurorii Direc┼úiei de Investigare a Infrac┼úiunilor de Criminalitate Organizat─â ┼či Terorism ÔÇô Serviciul Teritorial Cluj au dispus re┼úinerea unui inculpat (recidivist), cercetat pentru s─âv├ór┼čirea infrac┼úiunilor de trafic de droguri de mare risc ┼či efectuarea de opera┼úiuni cu produse ┼čtiind c─â acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, f─âr─â a de┼úine autoriza┼úie. M─âsura a fost luat─â dup─â ce, ├«n ziua de 11.06.2024, acesta a fost prins ├«n flagrant pe raza comunei Flore┼čti, ├«n timp ce comercializa cantitatea de 1,6 kilograme drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal). Ulterior, au fost puse ├«n aplicare 2 mandate de perchezi┼úie domiciliar─â, fiind identificate ┼či ridicate peste 17,5 kilograme droguri de mare risc ┼či substan┼úe psihoactive (3-CMC, MDMA, 2-MMC ┼či N-Ethylnorpentedrone), precum ┼či alte mijloace de prob─âÔÇŁ, se arat─â ├«ntr-un comunicat trimis de DIICOT.

Potrivit sursei citate, ├«n acest caz a fost sesizat judec─âtorul de drepturi ┼či libert─â┼úi din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventiv─â a inculpatului, pentru o perioad─â de 30 de zile. Activit─â┼úile de urm─ârire penal─â au fost realizate ├«mpreun─â cu poli┼úi┼čtii Brig─âzii de Combatere a Criminalit─â┼úii Organizate Cluj. Ac┼úiunea a beneficiat de sprijinul poli┼úi┼čtilor Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Cluj ┼či jandarmilor de la IJJ Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *