July 23, 2024

Juan Bauza(28 de ani, mijlocaș ofensiv) șiWilliam Baeten(27 de ani, mijlocaș central/dreapta) vor fi împrumutați de FCU CraiovalaCFR Cluj sezonul viitor.

Adrian Mititelu, finanțatorul echipei oltene, a confirmat împrumutul celor doi la CFR Cluj.

„Mi-am dat acordul pentru ca Bauza şi Baeten să meargă la CFR Cluj. Vor fi împrumutați pentru un an. M-am înțeles cu Nelu Varga şi cu Dan Petrescu.

Există şi alte clauze în contract, şi de transfer definitiv, dar e prematur să vorbim. Fotbaliştii trebuie să se înțeleagă cu CFR Cluj şi totul se va semna”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit prosport.

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a confirmat și el negocierile cu echipa din Craiova, pentru GSP.ro: „Suntem în discuțiile finale, cu FCU Craiova ne-am înțeles. Mai sunt mici detalii de pus la punct, se va rezolva totul. Bauza și Baeten vin la dorința lui Dan Petrescu, el i-a cerut, îl cunoașteți foarte bine pe Dan, el cere, eu plătesc.

Am ajuns la un acord pentru împrumut cu opțiune de cumpărare, e posibil să fie și alte clauze, cei de la birouri știu mai bine. Ei mai au contract cu domnul Mititelu, dacă totul decurge bine, îi vom cumpăra în câteva luni, poate în iarnă. Suntem încrezători”.

Bauza și Baeten mai au un an de contract cu FCU Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *