June 15, 2024

Un accident cu opt victime, dintre care patru rănite grav, s-a produs, joi seara, pe DJ 151D Ungheni-Acăţari, în localitatea Ciba, între două autocamioane şi un autoturism.

„Pompierii militari din cadrul Departamentului Târgu Mureş au fost solicitaţi să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, de descărcare şi prim ajutor calificat în urma producerii unui accident rutier în localitatea Ciba, comuna Crăciuneşti (…). Din primele informaţii în accidentul rutier au fost implicate două autocamioane şi un autoturism, posibil victime încarcerate (…). În urma accidentului au rezultat opt victime, patru cod verde, una cod galben şi trei cod roşu”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

La locul accidentului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi autospecială de intervenţie pentru accidente colective şi calamităţi, trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, un echipaj din cadrul SAJ Mureş şi elicopterul SMURD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *