July 21, 2024

În lumina sărbătorilor de iarnă, Școala Populara de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, instituție subordonat Consiliului Județean Cluj, are onoarea de a v invita la un SPECTACOL DE CÂNTECE DE IARNÃ SI COLINDE inedit, intitulat „MAGIA SARBATORILOR”, care va avea loc MARTI, 19 decembrie, începând cu ora 17:00, la sediul scolii situat pe str. Fabricii de Zahăr nr. 51, in Sala de spectacole „Tudor Jarda”.

Acest spectacol de exceptie va aduce in prim-plan emoția si frumusetea cântecelor de iarnă și a colindelor, interpretate cu pasiune și talent de către cursantii claselor de muzica usoara si canto muzica populara, sub îndrumarea coordonatorilor: Dana Liliana Ciuca, Alexandra Cosbuc, Mihaela Grec Szenasi, loan Dordoi, Bogdan Găbudean si Andrei Gaidoș dar si un recital de muzica clasica si pian, coordonatori: Tamara Pradan si Olga Bordas. Prezentarea artistica va fi asigurată de către Alexandru Costin.

Vă invităm să vă alăturați pentru a experimenta farmecul sărbătorilor prin intermediul muzicii autentice si a interpretărilor impresionante ale cursanților noștri. Fiecare notă si fiecare vers transmite căldura si bucuria specifică acestei perioade magice a anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *