July 23, 2024

Liderul Forța Dreptei Cluj, senatorul Adrian Oros avertizează că un guvern de repetenți și un stat slab și corupt, care calcă în picioare democrația doar pentru a se perpetua la putere, nu are cum să lupte cu extremismul și nu poate apăra democrația.

Parlamentarul spune că o Românie puternică în Europa este o Românie democratică.
„Am văzut zilele acestea lideri PNL, făcând referire la mineriada din 13-15 iunie 1990. Chiar și unii urmași ai lui Iliescu ( regizorul mineriadelor) au încercat să grăiască doct pe acest subiect.
Ne spuneau, atașând fotografii “cât o mie de cuvinte” că democrația și libertatea nu sunt un dat, că ele trebuie protejate. Făceau referire și la “curentul extremist din Europa” care trebuie oprit, și că acesta rămâne unul dintre obiectivele lor majore”, a spus senatorul Adrian Oros. El susține că d etrei ani repetenții și plagiatorii iau decizii în statul român. „Obrăznicie și tupeu. Cum să vorbești de oprirea curentului extremist când tu l-ai creat Prin incompetență și corupție. De 3 ani Guvernul Comasat subminează economia românească prin taxe și impozite mărite, prin stimularea nemuncii și a șmecheriei. De 3 ani repetenții și plagiatorii iau decizii în statul român. Unii reprezentanți ai statului și ai serviciilor fură cot la cot și prăduiesc afacerile cu capital românesc.
În timp ce românilor li se spune că este nevoie de stabilitate, Buzatu fură cu portbagajul, Stănescu ia banii fermierilor pe stuful din Deltă, iar Arsene este ajutat să fugă din țară. Da, avem stabilitate. În prostie și în hoție. Toată lumea știe că “opoziția de operetă”, acum scăpată de sub control, a fost creată de guvern pentru a arăta că este singura alternativă. Asta este România lor democratică”, a punctat Oros.

El susține că pentru a se perpetua la putere, guvernul a comasat alegerile si le-a fraudat. „1,5 milioane de voturi nule și 15.000 de “voturi pierdute”. Și vor continua, pentru că anul acesta mai sunt alegeri. În concluzie, un stat slab și corupt, un guvern care calcă în picioare democrația doar pentru a se perpetua la putere, nu are cum să facă o Românie puternică, și nici o Românie democratică”, a arătat Oros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *