July 25, 2024

În acest articol mă adresez în mod special pariorilor începători, dar și celor care au de gând să intre în această lume pasionantă a pariurilor sportive. Subiectul abordat este reprezentat de pariurile live și un aspect pe care foarte mulți pariori îl ignoră.

În acest articol mă adresez în mod special pariorilor începători, dar și celor care au de gând să intre în această lume pasionantă a pariurilor sportive. Subiectul abordat este reprezentat de pariurile live și un aspect pe care foarte mulți pariori îl ignoră.

Foarte mulți pariori joacă ponturi pariuri live luându-se după cotele oferite casele de pariuri, după datele statistice de pe platforma de pariuri și după ce cunosc ei despre echipele sau despre jucătorii implicați.

Nu este suficient!

Este important și să urmărești video meciul înainte de a plasa un pariu live. Dacă vrei să afli de ce fac această afirmație citește cu atenție rândurile următoare în care îți voi prezenta 2 motive.

Motivul 1: Vezi cum se mișcă jucătorii implicați
Joacă Manchester City cu Burnley și te gândești să plasezi un pariu live pe Manchester City. Are 3:0 și crezi că va mai marca în ultimele 30 de minute încă 2 sau mai multe goluri. În teorie alegerea pare bună. Dar dacă nu vei urmări meciul live nu vei știi că echipa din Manchester se menajează de câteva minute și nu mai forțează, doar plimbă mingea la mijlocul terenului.

Un exemplu similar avem la tenis. Joacă Simona Halep cu o adversară mult mai slabă. Simona este condusă cu 0:1 la seturi, te aștepți să revină și pariezi în consecință. Fără să urmărești meciul nu vei știi că Simona are o problemă care o împiedică să joace la cel mai bun nivel. Astfel vei risca să plasezi un pariu pe care poate nu l-ai fi jucat dacă ai fi urmărit meciul.

Ți-am prezentat 2 exemple pentru că așa consider că este mai elocventă argumentarea acestui motiv.

Motivul 2: Vezi starea vremii
Bineînțeles acesta este un motiv important le meciurile de fotbal. Și din nou voi veni cu un exemplu, de data aceasta chiar real. Cu câteva zile înainte să scriu acest articol se jucase la Botoșani meciul dintre formația locală și Viitorul. Toate datele dinainte de meci duceau spre un joc spectaculos, cu goluri multe. La Botoșani, însă, a nins și s-a jucat pe un teren greu, cu zăpadă. Astfel calitatea jocului a fost influențată foarte mult și în loc de spectacol am avut parte de un singur gol.

Treaba cu starea vremii este mai importantă iarna, dar și toamna sau primăvara când poate ploua. Vara teoretic vremea nu reprezintă o problemă, dar chiar și atunci zăpușala ar putea da de cap unor jucători.

În final vreau să-ți fac și o recomandare. Dacă vrei să urmărești cât mai multe meciuri ideal ar fi să-ți îndrepți atenția către o casă de pariuri online. Vei avea parte de o calitate bună a imaginii, fără întreruperi, așa cum se întâmplă pe site-urile care transmit meciuri în direct.

De exemplu ai streaming live la Betano, datorită căruia vei putea viziona atât meciuri din cele mai tari campionate de fotbal (Spania, Italia, Germania etc), dar și meciuri de tenis, de baschet, de hochei pe gheață etc. Toate evenimentele sunt gratuite. Singura condiție este să ai minim un ban în cont.

Daca vrei sa ai o viata echilibrata atunci pariaza responsabil. Daca ai probleme cu pariurile cere ajutorul celor din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *