July 25, 2024

Teatrul Magic Puppet are plăcerea să vă invite la spectacolul captivant „Gen.OM”, care va avea loc vineri, 15 decembrie, la sediul său din Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor 16, la ora 19:00. Sub îndrumarea regizoarei Delia Gavlițchi și scenografia semnată de Florin Suciu, „Gen.OM” propune o călătorie amuzantă și profundă printre manifestările patriarhatului în societatea contemporană.

Dramaturga Ana Cucu Popescu a creat un spectacol provocator și captivant, care explorează teme serioase cu umor. Ideea centrală a spectacolului este să stimuleze publicul să reflecte asupra lumii din jur și să se întrebe de ce lucrurile se desfășoară într-un anumit fel.

Cu păpuși realizate de talentatul Răzvan Chendrean și muzica compusă de Max Anchidin, „Gen.OM” aduce în prim plan o distribuție remarcabilă: Andreea Ajtai, Florin Suciu, Oana Tămaș și Viktor Hegedüs. Asistența de dramaturgie este asigurată de Anca Cioroboiu, în timp ce Roxana Țentea este asistentă de regie, iar Vlad Mureșan ocupă poziția de asistent scenografie. Light design-ul spectacolului este semnat de Alexandru Bote.

Spectacolul se adresează publicului adult și abordează cu umor și ingeniozitate diverse aspecte ale vieții contemporane sub influența patriarhatului. Este o oportunitate de a privi realitățile inconfortabile cu ochi critici, într-un cadru plin de imaginație și interpretare artistică.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *