May 18, 2024

Turda Arena va fi inaugurată la finalul acestei săptămâni printr-o serie de evenimente în cadrul cărora cei prezenți vor avea parte de multă distracție, energie pozitivă și experiențe unice.

„E timpul să ne întâlnim și să sărbătorim împreună! Marcați în calendar datele de 12-14 aprilie și haideți să ne fiți alături în această călătorie a distracției și a bucuriei!

Pentru un acces facil la eveniment, vă rugăm să folosiți transportul public. Linia de autobuz 10 va ajunge la Turda Arena, oprind în apropiere pe strada Intrarea Stadionului. De asemenea, pentru ruta micro-centru, am amenajat o stație temporară lângă Kaufland. Având în vedere că accesul auto va fi interzis pe cele două străzi (Stadionului și Intrarea Stadionului) vă îndemnăm să optați pentru transportul public în comun.

Concertele artiștilor vor avea loc la scena exterioară, în aer liber, iar accesul este gratuit pentru toți participanții! Pentru orice informații suplimentare și actualizări, vă rugăm să consultați site-ul nostru oficial sau să ne contactați direct. Vă așteptăm cu drag să faceți parte din această experiență de neuitat la sala polivalentă Turda Arena!

Vă așteptăm cu drag să faceți parte din această experiență de neuitat la sala polivalentă Turda Arena!”, a anunțat Primăria Turda.

Detaliile complete despre program sunt disponibile pe site-ul nostru oficial: https://turdaarena.ro/.

Sala de sport de nivel internațional s-a realizat în baza unei investiții a Companiei Naționale de Investiții, care a răspuns solicitării administrației locale pentru realizarea acestui obiectiv.

Sala va avea 3.183 locuri. Din totalul numărului de locuri în tribune, un număr de 18 locuri sunt rezervate persoanelor cu dizabilități; suprafața construită fiind de 5.460,60 mp.

Sala Polivalentă are un regim de înălțime Dp+P+2E, suprafață construită de 5460,6 mp și desfășurată de 12.793 mp. Demisolul cuprinde un bazin de înot și cameră tehnică. La parter se regăsesc vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, sală de forță, spații tehnice, spații de depozitare, cameră de masaj, saună, cabinet de fizioterapie, holuri, scări de acces. Investiția s-a ridicat la 23 de milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *