May 18, 2024

Echipa de volei feminin a avut un parcurs aproape perfect în drumul său spre promovarea în Divizia A1. „Cireașa de pe tort” a fost victoria din ultimul meci al Turneului Final în care ”U” a dispus cu 3-2 de gazdele acestuia, CS Medgidia. A fost pe seturi (25-12, 25-21, 19-25, 24-26, 15-10) și Universitatea Cluj încheie sezonul fără înfrângere.

La o succintă analiză se observă că sportivele din Cluj au dominat net ediția 2023/2024 a Diviziei A2. Iată și câteva cifre în sprijinul acestei afirmații:  ”U” a disputat în total 15 partide dintre care 9 în sezonul regular, 3 în Turneul Semifinal și alte 3 în Turneul final, în care a obținut tot atâtea victorii, a câștigat 45 de seturi și a cedat doar 5, două dintre acestea în ultimul joc cu CS Medgidia.

Iată-le și pe cele 14 „magnifice” care au realizat această frumoasă performanță: Maria Badea, Iulia Duma, Heidi Iancău, Bianca Culda, Alexandra Bara – căpitanul echipei, Sorina Mocan, Adina Stanciu, Nora Mărginean, Junora Vagele, Bianca Augustin, Mara Dumitrescu, Ilinca Cherteș, Olya Pavlyashik și Elena Pantel. Ele i-au avut alături pe antrenorii Romeo Lotei și Ramona Domocos, managerul Bogdan Ungureanu, kinetoterapeutul Alexandru Pintea și pe statisticianul Rareș Cosma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *