June 24, 2024

U Cluj a plecat neînfrântă de la Craiova, deși la pauză era condusă cu 2-0, după ce făcuse cadou gazdelor două lovituri de la 11 metri și după o evoluție mai mult decât lamentabilă. În disperare de cauză, Ioan Ovidiu sabău a făcut nu mai puțin de patru modificări la pauză, iar echipa sa a restabilit egalitatea după doar un sfert de oră, clujenii beneficiind și ei de un penalty, transformat de Nistor.

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Zajkov, Maldonado, Bancu – Crețu, Mateiu, Căpățînă – Houri, Markovic, Baiaram

U Cluj: Gorcea – Pițian, Masoero, Mitrea, Vătăjelu – Pănoiu, Bic – Roger, Nistor, Chipciu – Popa

Gorcea revine în primul 11 al Universității, în timp ce de la gazde absentează Mitriță, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Echipa din Craiova domină începutul de meci. Penalty pentru gazde în min.8, la faultul comis de Vătăjelu! GOL Craiova! HOURI transformă impecabil lovitura de la 11m, în min.9! 1-0! Gorcea respinge excelent de sub bară la șutul lui Martkovic din afara careului, în min.11. Baiaram, min.12 trimite cu capul pe lângă poartă, la o ieșire greșită a lui Gorcea. Pănoiu trage paralel cu poarta, în min.28, dintr-o poziție bună. Baiaram șutează din marginea careului, în min.34, Gorcea a reținut fără probleme. Un nou penalty pentru Craiova, în min.43, la intervenția lui Roger asupra lui Baiaram ! GOL Craiova! CĂPĂȚÂNĂ înscrie fără probleme de la punctul cu var, în min.45! 2-0! Pauză pe ”Ion Oblemenco”.

Ioan Ovidiu Sabău face nu mai puțin de patru modificări în echipa sa înainte de startul reprizei a doua: au intrat Simion, au ieșit Pițian, Vătăjelu, Pănoiu și Roger, au intrat Chinteș, Gheorghe, Anselmo și Simion! GOOOOOOOL U Cluj! VALI GHEORGHE înscrie cu un șut plasat la primul atac al reprizei, în min.46! 2-1! Lazar scoate incredibil de sub transversală, în min.49, la bomba trimisă de același Gheorghe din afara careului! Markovic reia pe lângă poartă din interiorul careului mic, în min.57! Mare ocazie de gol ratată de gazde! Lazar scoate din picioarele lui Gheorghe aflat la doi metri de poartă, în min.59! Penalty pentru U Cluj! VAR decide că jucătorul clujean a fost faultat! GOOOOOOOL U Cluj! NISTOR restabilește egalitatea, în min.63, cu un șut puternic pe colțul lung! 2-2! Ultima schimbare la U Cluj, în min.78: a ieșit Popa, a intrat Doukoure. Gazdele se aruncă în atac forțînd victoria. Zajkov, min.90, reia din apropiere cu capul, dar Gorcea reține cu siguranță. Koljic trimite cu capul pe lângă poartă, în min.91. Final de meci la Craiova!

Etapa următoare, U Cluj va juca, pe Cluj Arena, contra liderului din SuperLigă, FCSB. Partida se va desfășura luni 19 februarie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *