June 20, 2024

Reprezentan╚Ťii Universit─â╚Ťii de Medicin─â ╚Öi Farmacie ÔÇ×Iuliu Ha╚ŤieganuÔÇŁ Cluj-Napoca au anun╚Ťat locurile scoase la concurs sesiunea iulie 2024 pentru tinerii care doresc s─â urmeze o carier─â ├«n domeniul medicinei.

Este vorba de 1155 de locuri la programele de studii de licen╚Ť─â ├«n limba rom├ón─â, dintre care 750 de locuri sunt la buget ╚Öi 405 locuri cu tax─â. Din totalul locurilor disponibile, 420 sunt la programul de studiu Medicin─â, 100 la Medicin─â Dentar─â ╚Öi 80 la Farmacie. Cit├ónd acelea╚Öi surse, la Asisten╚Ť─â Medical─â General─â sunt scoase la concurs 200 de locuri la Cluj-Napoca ╚Öi 60 de locuri la extensia din Baia Mare, la Balneo-fiziokinetoterapie ┼či Recuperare 95 de locuri, iar la Radiologie ╚Öi Imagistic─â, Tehnic─â Dentar─â, Nutri╚Ťie ╚Öi Dietetic─â, respectiv Cosmetic─â medical─â ╚Öi Tehnologia produsului cosmetic, c├óte 50 de locuri.

Înscrierile la concursul de admitere se vor desfășura în perioada 1-18 iulie, iar examenul de admitere va avea loc în data de 21 iulie.

(T.S.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *