July 20, 2024

Primarul Emil Boc a declarat, miercuri, într-o intervenție pe internet filmată în biroul său din Primărie, că a fost ținta celei mai agresive campanii electorale care au fost lansate până acum la adresa sa. Edilul a subliniat, totodată, că a fost o campanie cu cele mai mari dezinformări din întreaga istorie a campaniilor electorale, avertizând că ofensiva online de dezinformare nu poate fi oprită imediat.

„Eu m-am luptat cu praștia, alții au tras cu dronele”, a punctat edilul. Emil Boc a arătat că deși nu a atacat pe nimeni și nu a fost agresiv, a fost atacat din toate direcțiile.

„După cum ați putut vedea, nu am atacat pe nimeni, nu am jignit pe nimeni, nu am formulat agresivitate verbală. Mi-am văzut de drum. Mi-am continuat munca la fel ca în prima zi de mandat și nu am greșit pentru că până la urmă viața bate filmul. Au încercat mulți cu filme cu dezinformare, cu campanie agresivă împotriva mea. Cum se spune ca-n povești, ca-n basme, am fost atacat pe uscat, din aer sau de pe mare. Am fost atacat din interior, de la Cluj, din afara Clujul. S-au plătit sume uriașe de bani de dragul de a destabiliza lucrurile bune care s-au făcut la Cluj. Însă nimeni, niciodată nu poate lua bunul simț și vocea autentică a poporului. Poporul nu greșește niciodată și mă bucur că această muncă a fost văzută”, a spus Boc.

Edilul a făcut referire și la capcana online-ului, arătând că ofensiva online de dezinformare nu poate fi oprită imediat. „Până ieși să spui că nu e adevărat, s-a dus online-ul, s-a dus trenul din gară și au fost enorm de multe campanii de acest fel de dezinformare. Vă dau exemplul străzii Giuseppe Verdi. Cei care doreau să distrugă orice se construiește au mers și au prezentat imagini de la o stradă mai jos-strada Valea Fînațelor unde se lucra la trotuare, și au spus că Boc vă minte, fără să spună că nu e strada aia. Strada Giuseppe Verdi e gata și o vede oricine, dar numai cei care locuiesc acolo știu lucrul acesta, iar cei care nu locuiesc și au văzut sute de mii de clipuri plătite la valori fabuloase, până se conving ei va fi greu”, a punctat Emil Boc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *