February 28, 2024

 Tigarile normale pot provoca o dependenta extrem de greu de gestionat, chiar si atunci cand totul porneste dintr-o simpla joaca sau curiozitate, dar care poate avea urmari severe asupra starii generale de sanatate. Nicotina este elementul central responsabil de aceasta dependenta acuta si care, in combinatie cu toate celelalte substante din compozitia tigarilor, produce efecte nocive asupra organismului. De ceea, prin implementarea unei forme alternative noi, la Voore, ne dorim sa putem combate aceste efecte, prin oferirea unei solutii care sa satisfaca in continuare nevoia de nicotina, eliminand insa substantele nocive responsabile. Asadar, inlocuirea fumatului clasic cu o tigara electronica reprezinta cea mai buna alternative, care sa aiba rezultate semnificative pentru sanatate, satisfacand in continuare viciul. Cumpara lichid cu nicotina de la Voore!

Avantajele trecerii la varianta electronica

Dincolo de aspectele referitoare la sanatate care garanteaza faptul ca inlocuirea fumului inhalat cu vapori produsi de incalzirea unui lichid special diminueaza semnificativ efectele nocive ale fumatului, aceasta tranzitie poate aduce o serie de beneficii si pe alte paliere. Asadar, daca inca nu te-am convins de beneficiile acestui obicei mult mai favorabil, te anuntam ca diversitatea, inovatia, versatilitatea si posibilitatea de personalizare si de economie de care dispune te vor convinge cu siguranta.

Arome si concentratii pentru toate preferintele

Un punct foarte important in acest sens este reprezentat de faptul ca tu iti poti stabili cantitatea de substante din compozitia lichidului, aromele, cat si concentratia de nicotina inclusa. Astfel ca, nu doar ca te bucuri de un proces, un ritual personalizat, dar poti controla mult mai usor dependenta. Cu alte cuvinte, ai posibilitatea de a reduce treptat gradul de nicotina din lichid, ceea ce in final, te poate ajuta sa scapi de dependenta. Cu alte cuvinte, poti incerca sa elimini nevoia de a fuma fara a fi necesar sa recurgi la o intrerupere brusca. Tocmai acesta aspect ingreuneaza in cele mai multe cazuri procesul de renuntare. Asadar, apeland la tigara electronica Voore, iti poti lua tot timpul de care ai nevoie pentru a reusi. In plus, nu va fi eliminat nici obiceiul de a fuma, un alt element care face dificila renuntarea la tigari, putand in continuare sa te bucuri de moment, in lipsa substantelor daunatoare si a dependentei fizice. De asemenea, dispunem de o gama foarte variata de arome, de la cele clasice, la altele cat mai exotice si diferite. In acest mod ne dorim sa putem acoperi preferintele si nevoile tuturor celor care ne calca pragul, fie fizic sau virtual.

 

Economiseste bani si sanatate

Un alt aspect esential, pe langa toate cele ce se raporteaza la sanatate, se contureaza in jurul detaliilor financiare. Pentru un fumator de clasa medie, care fumeaza aproximativ un pachet pe zi, suma de 100 de lei saptamanal ar fi insuficienta pentru intretinerea viciului. Pe de cealalta parte, in cazul tigarilor electronice, odata facuta investitia initiala de achizitionare a chitului complet, 100 de lei vor fi suficienti lunar pentru a putea cumpara lichid, nefiind necesare cheltuieli suplimentare.

Ne gasesti oriunde si oricand ai nevoie de noi

Ne dorim sa putem fi disponibili pentru toate persoanele care vor sa faca o schimbare in viata lor. De aceea, am deschis sase puncte fizice in toata tara (Arat, Timisoara, Constanta, Baia Mare, Iasi si Oradea), unde clientii sa poata veni sa analizeze oferta la fata locului. Cu toate acestea, nu am vrut sa ne limitam la atat si am pus bazele si unui magazin virtual in care, oricine, de oriunde, la orice ora, sa poata naviga printre produsele noastre si sa plaseze o comanda, ori de cate ori au nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *