June 20, 2024

Premierul italian Giorgia Meloni și-a declarat sprijinul pentru Alternativa Dreaptă la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024.

Liderul formațiunii, Adela Mârza spune că este încântată de sprijinul oficial al premierului italian, Giorgia Meloni, în contextul alegerilor europarlamentare din 9 iunie 2024. Acest anunț a fost făcut prin intermediul unui video, luând prin surprindere scena politică și având potențialul de a schimba semnificativ cursul alegerilor.

Sprijinul premierului Meloni vine ca rezultat al unei prietenii solide și de lungă durată cu Adela Mîrza, președintele Alternativa Dreaptă. Cele două doamne, lideri politici conservatori incontestabili, au dezvoltat o relație bazată pe valori comune și viziuni politice similare, consolidând astfel o alianță politică strategică.

”Dragi prieteni români, dragă Adela și patrioți români ai Alternativa Dreaptă,
După cum bine știți România vine din latinescul ”Romanus”, care înseamnă cetățean al Romei.
Prin urmare este o mare plăcere să mă adresez vouă din orașul Roma.
Moștenirea noastră culturală și lingvistică comună, alături de relațiile noastre industriale și comerciale intense, fac din italieni și din România prieteni și aliați naturali. Așa cum Dacia antică a jucat întotdeauna un rol crucial în istoria Europei, în zilele noastre #România joacă în continuare un rol important la răscrucea Europei centrale de est si de sud est.
Românii vor merge la urne duminica aceasta. Acum este momentul să le oferim românilor ceea ce merită. Protejarea cetățeanului și siguranța granițelor, lupta împotriva imigrației ilegale, apărarea valorilor creștine.
Acestea sunt prioritățile partidului nostru politic pe care le împărtășim profund, eu și noi, conservatorii Europei.
Mulțumită conducerii unei femei curajoase și talentate care este Adela, sunt convinsă că duminică veți obține un rezultat electoral excelent, care va servi drept forță motrice pentru creșterea mișcării noastre politice.
Cu sprijinul dumneavoastră, voi fi mai puternică în apărarea valorilor noastre comune și în promovarea viziunii noastre, a unei comunități confederate a națiunilor europene, care respectă drepturile și suveranitatea statelor membre, dezvoltă o economie competitivă și îmbunătățește eficiența și eficacitatea Uniunii.
Vă doresc alegeri reușite și un viitor prosper pentru mișcarea noastră politică. Trăiască Alternativa Dreaptă! Trăiască România!”, a transmis Giorgia Meloni. 
 

Susținerea unui lider de calibru internațional precum Giorgia Meloni aduce o vizibilitate sporită pentru Alternativa Dreaptă și are potențialul de a mobiliza electoratul conservator din România. Aceasta reprezintă un impuls major pentru campania electorală a partidului nostru și poate înclina balanța în favoarea noastră.

Alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024 devin din ce în ce mai interesante, iar sprijinul premierului Giorgia Meloni pentru Alternativa Dreaptă este un element cheie care poate influența rezultatele finale.

Video complet:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *