June 20, 2024

În data de 16 mai 2024, o persoană a fost prinsă în flagrant de polițiștii clujeni în timp ce aceasta ar fi transportat peste 110 grame de substanță psihoactivă, destinată comercializării, informează într-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Este vorba de o persoană aflată în vizorul polițiștilor care, în perioada septembrie 2023 – mai 2024, ar fi procurat, deținut, manipulat și vândut către consumatori din județul Cluj diferite cantități de substanțe psihoactive și droguri de mare risc, cunoscute sub denumirea de cristal și amfetamină.

Citând același comunicat, tot în data 16 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea persoanei respective, cercetată pentru efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și pentru trafic de droguri de mare risc, ambele în formă continuată.

Mai mult, în data de 17 mai 2024, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă a acestei persoane, pentru 30 de zile, mai informează polițiștii clujeni.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar întreaga acțiune a beneficiat de sprijinul polițiștilor IPJ Cluj – Poliția Municipiului Câmpia Turzii și ai Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj, precum și a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *